Formål:
Neurorehabilitering er et omfangsrigt og spændende felt, som er i konstant udvikling. På dette introkursus til neurorehabilitering vil du blive undervist i neurorehabiliteringens mange facetter herunder blandt andet guiding, kroppens naturlige bevægemønstre, lejringer, forflytninger og dysfagi.

Tværfaglighedens betydning vil være det centrale omdrejningspunkt under hele kurset - herunder vigtigheden af tværfaglige målsætninger for borgernes fremgang.

Fokus er, hvad neurorehabilitering betyde, og hvordan den praktiseres i hverdagen primært på avanceret genoptræningsniveau, fase 3 og efterfølgende.

Målgrupper:

Alle faggrupper der arbejder med neurologi og neurorehabilitering.

Dato og tidsrum:
Foråret 2022. Dato følger.

Undervisere:
Christa Bendell er udviklingsterapeut og ergoterapeut på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter med mere end 11 års erfaring indenfor neurorehabilitering. Tina Vestergaard, fysioterapeut på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter med 20 års erfaring med neurorehabilitering.

Undervisningssted:

Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter, Ole Hansens Vej 7, 4100 Ringsted

Pris: 5.300,- ex mom. Forplejning med i prisen

Tilmeld dig her

COVID-19 foranstaltninger

Vi overholder retningslinjerne fra SST. Vi har sørget for at der kan holdes god afstand. På de kurser, hvor der er behov for at have tættere kontakt bærer alle værnemidler. Medbring selv værnemidler eller tilkøb ved tilmelding til kurset. 

Udviklingsterapeut på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter, Christa Bendell

Tilmeld dig kurset

Spørgsmål til kurset? Kontakt Christa Bendell tlf. nr. 24 75 69 17

Tilmelding
Nyheder fra Ringstedhave

Tilmelding til nyhedsbrev

Modtag faglige nyheder fra Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter i din indbakke. 

Tjek om bekræftelsesmailen er røget i spammappen.