Målgruppe:
Alle ergo- og fysioterapeuter eller terapifaglige ledere der arbejder med neurorehabilitering og har interesse for teknologisk genoptræning. Herunder fx udviklingsterapeuter, specialeansvarlige terapeuter og genoptræningsansvarlige. Det er ikke et “must” at man har ArmeoSpring el. anden avanceret teknologi på sin arbejdsplads.

Formål:
På dette seminar vil der være mulighed for at høre mere om brugen af avanceret teknologi i genoptræning med neurologiske borgere. I samarbejde med fysioterapeut Anders Rintza fra Intramedic vil Christa Bendell, udviklingsterapeut på Ringstedhave tage udgangspunkt i træningen med i ArmeoSpring.

Vi starter dagen med et indblik i hvordan avanceret teknologi indgår i neurorehabiliteringen i RehaZentrum Valens, Schweitz v. oplæg fra Juliane Ebers. Vi vil komme ind på vores erfaringer med ArmeoSpring og vise optagelser af en borger i robotten og diskutere resultater. Desuden kan man få lov til at prøve at indstille den og afprøve den samt erfaringsudveksle omkring ArmeoSpring og teknologisk genoptræning generelt.

Undervisere:
Christa Bendell – udviklingsterapeut Ringstedhave Neurorehabilitering
Juliane Ebers – Teamleder for terapien, RehaZentrum Valens, Schweiz (Deltagelse afhængigt af evt. COVID-19 –restriktioner for indrejse)
Anders Rintza – fysioterapeut og produktspecialist Intramedic A/S

Dato:

Udskudt grundet corona - ny dato følger

Pris:
500 kr (inklusiv forplejning og evt. værnemidler). Eksl. moms.

Tilmeld dig seminaret

Tilmelding
Udviklingsterapeut på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter, Christa Bendell

Spørgsmål til kurset?

Kontakt udviklingsterapeut Christa Bendell
Tlf. nr. 40760267

Send mail
Nyheder fra Ringstedhave

Tilmelding til nyhedsbrev

Modtag faglige nyheder fra Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter i din indbakke. 

Tjek om bekræftelsesmailen er røget i spammappen.