Uge 11 er hjerneuge!

I anledning af hjerneugen, vil Ringstedhave gerne invitere dig til at komme og prøve vores nye ArmeoSpring armrobot og Manovo håndmodul.

ArmeoSpring er en armrobot, hvor den dårlige/lammede arm bliver sat i et arm-skelet. Robotten bevæger arm, hånd og fingre for og med dig. På den måde tager robotten over og støtter dig i de øvelser og bevægelser, som er sværest for dig at udføre.

Du sidder foran en skærm, hvor du kan vælge mellem mange forskellige spil, som både kan være realistiske virtuelle spil som at købe ind og tage fra hylder eller at skyde skeletpirater. Sværhedsgraden,herunder vægtaflastning, bevægegraden samt kognitiv niveau vurderes individuelt og løbende af personalet ved din side.

Armrobotten ArmeoSpring på Ringstedhave

Hele uge 11 har du mulighed for at komme og mærke på egen krop, hvordan den træner en arm med nedsat funktion på en effektiv og målrettet måde.

Det er gratis!

Ring til udviklingsterapeut Christa Bendell på 40 76 02 67 eller skriv på cakb@forenede-care.dk for at aftale en tid.

Det foregår på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter.

Arrangementet er også for dig, der arbejder med hjerneskadede borgere

Arbejder du med neurohabilitering og OE træning? Så kom og oplev vores nye armrobot. Afprøv den selv og mærk, hvordan den udfører de mange repetitioner og bevægeudslag, der leverer en dynamisk funktionel træning. Armrobotten ArmeoSpring træner skulder, albue, håndled samt fleksion i hånden. Ringstedhave har desuden fået ManovoSpring-modulet som træner fingerekstensorerne.

Udviklingsterapeut på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter, Christa Bendell

Kursustilmelding

Udviklingsterapeut Christa Bendell
Tlf. nr. 40760267

Send mail
Armrobotten ArmeoSpring på Ringstedhave

ArmeoSpring

Armrobotten ArmeoSpring er målrettet genoptræning af hånd- og armfunktioner.

Robotten understøtter funktionelle bevægelser ledet af et ergonomisk eksoskelet.