For pårørende

Når en du holder af rammes af en hjerneskade.

Ringstedhave

 

En hjerneskade påvirker ikke kun den ramte, men også de mennesker som er tæt på. Som pårørende til en hjerneskadet kan man opleve reaktioner, som kan være svære at håndtere alene. På Ringstedhave giver vi pårørende viden og hjælp til at håndtere de følger, som en hjerneskade kan medføre i f.eks. en familie. Man kan opleve at stå meget alene og være i krise, samtidig med at man skal sørge for at hverdagen fungerer som før, og at livet går videre. 

Vores tilbud til pårørende er blandt andet:

  • Temadage og -aftener om blandt andet hjernen og dens funktioner, skadesfølger, psykosociale følger, sorg, krise og en ny livssituation
  • Samtale- og erfaringsudvekslingsgrupper
  • Individuelle samtaler
  • Hjælp til at genetablere fællesaktiviteter

Via vores samarbejde med Hjerneskadeforeningen har vi viden om de landsdækkende tilbud som foreningen har til hjerneskadede og deres pårørende.

 

Pårørende er velkomne

Vi lægger vægt på, at pårørende altid er velkomne på Ringstedhave og hjælper borgere med at bibeholde en god kontakt til sine nærmeste.

Ringstedhave

Kontakt os

Er du pårørende er du velkommen til at ringe til os på tlf. 2448 0591 eller 2448 0751.

Ønsker du informationer om Ringstedhave eller at booke en plads kan du kontakte faglig leder Peter Plougmann Jakobsen på tlf. 40 76 02 67 eller via mail.

Send e-mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies