Indskrivelse

Fremgangsmåde ved indskrivelse til neurorehabilitering.

Inden borger bliver indskrevet på Ringstedhave, vil der blive udformet et bestillingsbilag på, hvad der er aftalt omkring forløbet så som:

  • Varighed
  • Målsætning
  • Indskrivelse på §§
  • Handleplan

Inden indskrivelsesdagen, vil Ringstedhave indhente samtykke til, at kunne få tilsendt opdaterede skannings- og journalnotater. 

Ringstedhave udformer ikke en konkret forvisitering, hvor borger skal fremmøde, da borger ofte kan progrediere i funktionsevne, inden indskrivelse på Ringstedhave.

Vi holder tæt kontakt med hjerneskadekoordinator, sygehusafdelingen etc. for at være opdaterede på borgerens funktionsevne, så borger ikke oplever at gå tilbage i funktion når borger flyttes til Ringstedhave.

 

Vi tilbyder

Ringstedhave tilbyder specialiseret neurorehabilitering til borgere, som har pådraget sig en skade på hjernen. Det kan være skader efter direkte traumer på kraniet/ hjernen, hjerneblødning, blodprop i hjernen, iltmangel, meningitis eller andre faktorer, som har påvirket hjernen.
Ringstedhave modtager ikke borgere, hvor lidelsen har en fremadskridende prognose, i den negative retning – med mindre at der er lavet klare mål og aftaler for indsatsen.

Ledige pladser, bestilling og indskrivelse

Kontakt forløbsansvarlig neuropsykolog, Louise Gade, på tlf. 24 75 69 17 eller via nedenstående mail, som er sikret.

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies