Faciliteter på Ringstedhave - specialiserede rammer for din genoptræning efter hjerneskade

På Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter får du eget værelse med bad og toilet. Ringstedhaves træningsudstyr er særligt målrettet til genoptræning efter hjerneskade.

 

Dit værelse på Ringstedhave

Du får dit eget værelse med tilhørerende badeværelse. Værelserne er funktionelt indrettet med en seng, skabe til tøj, et skrivebord og en lænestol. Har du gavn af genoptræning på briks, kan vi stille sådan en på dit værelse.

Vi anbefaler, at du selv medbringer genstande, der kan gøre værelset hyggeligt og hjemligt. På alle værelser er der TV og wifi. Du er velkommen til at medbringe en lille musikafspiller, hvis du har lyst.

Ønsker du at have en pårørende overnattende en enkelt nat i ny og næ, er der mulighed for dette i dit værelse, da vi har en gæsteseng, du kan låne.

I værelset er der et kaldeapparat, så du altid har mulighed for at få fat i personalet. Kaldeapparatet er en lille brik, som du kan have om håndleddet eller hængende om halsen.

Du får desuden en nøglebrik til dit værelse. Døren til værelset låses, når du lukker den, og det er kun din og personalets nøglebrik, der kan åbne døren.

Genoptræningsophold på Ringstedhave, eget værelse, Rehabiliteringsforløb

Fællesskab

Vi har en lille tv-stue, som du og dine besøgende altid er velkomne at anvende. I aftentimerne er der hyggeligt samvær omkring tv’et med de andre beboere og personalet.

Måltiderne på Ringstedhave

På Ringstedhave vægter vi gode måltider med sunde råvarer højt. Den rette ernæring er vigtig, da maden skal styrke din krop og give dig energi til din genoptræning

Morgenmad og frokost tilbereder vi selv, og du er velkommen til at deltage i madlavningen, hvis du har lyst. Dette er god træning i en hverdagsaktivitet. Vores køkken er delvist indrettet som et træningskøkken, hvilket betyder, at alle kan deltage.

Aftensmaden leveres udefra, men her er der mulighed for at hjælpe med anretning og borddækning.

Al forplejning er naturligvis inkluderet, når du bor på Ringstedhave.

Aftensmåltid på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter

Vi har en dejlig stor spisestue, hvor alle beboere spiser sammen. Måltiderne anses som træning, og derfor er der brug for ro. Det er derfor ikke muligt for pårørende at sidde med dig i spisestuen under måltidet, men I er velkomne til at spise sammen på dit værelse eller i et andet lokale.

Det er muligt for dine besøgende at tilkøbe måltider og drikkevarer på Ringstedhave.

Priser (for gæster):

 Morgenmad 25 kr. 
 Frokost 45 kr.
 Aftensmad 95 kr. 
 Kaffe/te pr. kop    2 kr.
 Kaffe (kande) 25 kr. 
 Mellemmåltid/kage 10 kr. 

Betaling foregår til personalet. Ønsker dine besøgende at spise med ved aftensmaden skal dette bestilles dagen før.

Hjælpemidler og træningsudstyr

Ringstedhave er udstyret med specialiserede hjælpemidler og træningsudstyr. Vi har to træningssale og derudover et åbent træningsområde med udstyr, hvor du har mulighed for genoptræning på maskiner med støtte fra personalet.

Et af træningslokalerne på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter

Børn

Børn og børnebørn er meget velkomne. Vi har indrettet et lille børnehjørne, hvor børnene kan lege.

Udendørs

Vi har en stor terrasse, hvor I er velkomne til at opholde jer. Haven bruges også til træning af eksempelvis balance-, gang- og bakketræning samt havearbejde.

Louise Gade, forløbsansvarlig neuropsykolog på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter

Kontakt os

Kontakt forløbsansvarlig neuropsykolog
Louise Gade
tlf. 24 75 69 17 eller via mail

Send mail