Faciliteter

Ringstedhave er et nyrenoveret center, hvor alt inventar er nyt.

Dit værelse på Ringstedhave

Du får dit eget værelse med eget bad, TV og wifi. Værelserne er funktionelt indrettet. Ønsker du at have en pårørende overnattende, er der mulighed for dette i dit værelse, da vi har en gæsteseng, du kan låne.

I værelset er der et kaldeapparat, så du altid har mulighed for at få fat i personalet. Der er ligeledes en overvågningssensor der hele tiden registrerer dine bevægelser, og hvor du er i rummet. Det er med til at vurdere din nattesøvn, som er vigtig for at have energi til at træne. Sensorerne vil ligeledes gøre personalet opmærksom på, om du har brug for hjælp.

Fællesskab

Til socialt hygge med andre borgere eller dine pårørende er der en dejlig og hyggelig tv-stue, som du og dine pårørende og besøgende altid er velkomne at anvende.

Måltider

Den rette ernæring er også vigtig, da den er med til at give dig energi til din træning. Vi har en dejlig stor spisestue med udsigt til haven. En del af maden laver vi selv, og du er velkommen til at være en del af madlavningen, hvis du har lyst. Vores køkken er delvist indrettet som et træningskøkken, hvilket betyder, at alle kan deltage.

Hjælpemidler og træningsudstyr

Ringstedhave er udstyret med det nyeste indenfor hjælpemidler og træningsudstyr. Ud over træning i dagligdags aktiviteter vil træning foregå i vores træningsfaciliteter med forskelligt træningsudstyr. Der er to træningsrum og et åbent træningsområde med træningsudstyr. Ligeledes er der behandlings- og samtalerum.

Børn

Børn og børnebørn er meget velkommne. Vi har indrettet et børnehjørne, hvor børnene kan lege.
I den store have er der i sommerhalvåret mulighed at sidde og spise og hygge sig på terrassen. Haven bruges også til træning af eksempelvis balance-, gang- og bakketræning samt havearbejde.

Kontakt os

Kontakt forløbsansvarlig neuropsykolog
Louise Gade
tlf. 24 75 69 eller via mail

Send mail

Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies